Environ Suomessa

Lääketieteellisen taustansa vuoksi Environ levisi maailmassa ensin lääkäreiden kautta. Myös Suomeen se saapui plastiikkakirurgisen konferenssin jälkimainingeissa vuonna 2002.

Suomessa Environin kanssa alusta asti töitä teki myös Minna Heikkilä. Maahantuontitehtävien ohessa Heikkilä sai seurata, millaisia tuloksia sarja sai aikaan aurinkovaurioiden ja muiden iho-ongelmien hoidossa.

Innostus, lievä epäusko ja koko ajan kasvava vastuu maahantuonnista vetivät Heikkilän opiskelemaan A-vitamiinia lähes kokopäiväisesti. Myös vapaa-aikansa nuori äiti vietti paneutumalla asiaan ja osallistumalla alan koulutuksiin Suomessa ja ulkomailla.

Vuonna 2011 Environin maahantuonti siirtyi kokonaan Heikkilälle. Nykyään Minna Heikkilä on A-vitamiinikosmetiikan kokenein ja pitkäaikaisin asiantuntija Suomessa. Environ-sarjaa maahantuovan Vitamionin lisäksi Heikkilä luennoi ja kouluttaa ihonhoidon ammattilaisia A-vitamiiniin liittyvistä aiheista.

Viimeisen viiden vuoden aikana Environ on ollut Suomessa kovassa nosteessa. Environ-hoitoloiden ja sarjaa käyttävien asiakkaiden määrä on moninkertaistunut. Vitamion Oy:n liikevaihto on kolminkertaistunut ja Environ-tiimi on kasvanut toiminnan volyymin mukana.