fbpx

Tiedotteet

Ainutlaatuinen ihon kosteutta ja täyteläisyyttä parantava buusteri ryppyihin, juonteisiin, epäelastiseen ihoon sekä täydentämään Focus On Filler -hoitolahoitoa tai täyteainehoitoja kotihoidossa. 3DSynergé™ Filler Crème sopii käytettäväksi koko kasvoille kaikilla A-vitamiinitasoilla aamuin illoin. Myös henkilöille, jotka eivät vielä käytä A-vitamiinivoiteita.

Kysy lisää uutuustuotteesta ja täydentävästä Focus On Filler -hoitolahoidosta jälleenmyyjiltämme.

Kiitämme asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme hyvästä yhteistyöstä poikkeuksellisena vuotena 2021. Toivomme samalla, että vuonna 2022 tämä poikkeuksellisuus pikku hiljaa painuu taka-alalle.

Jouluna 2021 tuemme Pelastakaa Lasten kotimaan työtä. Joululahjoitusten turvin ehkäistään syrjäytymistä ja autetaan kotimaan vähävaraisia lapsiperheitä.

Environ on tehokas ammattilaissarja, jonka tulokset perustuvat ihonhoidon ammattilaisen tekemiin hoitolahoitoihin sekä asiakkaan itse suorittamaan kotihoitoon.

Mikäli hoitolahoidot eivät ole mahdollisia, niin säännöllisen ja huolellisen ihon kotihoidon merkitys korostuu.

Ole yhteyksissä ihonhoidon ammattilaiseesi kotihoitoosi liittyen. Sovi samalla Environ-kotihoitotuotteiden toimittamisesta. Environ-ammattilaiselta löytyvät kaikki tarvitsemasi kotihoitotuotteet ihosi hyvinvoinniksi.

Environ-ammattilaisten yhteystiedot löydät täältä.

(Environ ei ole sertifioinut yhtään netistä löytyvää verkkokauppaa. Maahantuojana emme vastaa verkkokaupoista mahdollisesti tilatuista tuotteista esim. tuotteiden laadusta, aitoudesta tai niiden virheistä).

Ihon A-vitamiinihoito kasvattaa maailmalla suosiotaan myös lääkärien ja sairaanhoitajien keskuudessa. Arpien hoidon tuloksellisuus on yksi kasvun ajureista.

Olemme mukana Valtakunnallisilla Haavapäivillä Helsingin Messukeskuksessa 30.-31.1.2020.

Tervetuloa osastollemme tapaamaan meitä ja keskustelemaan kanssamme toimivista hoitomenetelmistä. Näet samalla hoitojen tuloksia meiltä ja maailmalta.

Ihonhoidon ammattilainen. Olet lämpimästi tervetullut Kosmetologipäiville Helsingin Kaapelitehtaalle 14.-15.11. ja siellä Merikaapelihalliin osastollemme 32 (SKY:n osaston seinänaapurina).

Tule tutustumaan, mitä kaikkea tuloksellinen ammattilaisten ihonhoitosarja voi sinulle tarjota. Esillä kaikki Environin hoitola- ja kotihoitotuotteet sekä laitteet. Tutustumistarjouksia!

Osallistu samalla kilpailuun, jossa palkintoina 3 kpl Uuden Hoitolan tutustumispakettia.

Olet meille tärkeä, sillä toimimme ainoastaan koulutettujen ihonhoidon ammattilaisten kanssa.

Nähdään osastollamme!

Suomen Environ-tiimiin on tänä syksynä liittynyt uusi alan ammattilainen.

Lauren du Preez, Senior Advisor (Medical&Healtcare) keskittyy medikaalisektorin konsultaatioon A-vitamiinihoidoissa.

Laurenin erikoistumisalueena on sairaanhoitajille ja lääkäreille suunnattu, neulaamistekniikoiden ja A-vitamiinin yhdistelmällä toteutettava arpihoito.

Uudella tiimiläisellämme on erikoistumisalueestaan kymmenen vuoden kokemus Environ Skincare Ltd palveluksessa Etelä-Afrikassa.

Päädyimme viimevuotiseen tapaan osallistua Hyvä Joulumieli -keräykseen.

Hyvä Joulumieli -keräys on Mannerheimin Lastensuojeluliiton ja Suomen Punaisen Ristin yhdessä Ylen kanssa toteuttama keräys kotimaan vähävaraisten lapsiperheiden hyväksi. Keräyksellä hankitaan vähävaraisille lapsiperheille ruokalahjakortteja, joilla he voivat ostaa ruokaa joulupöytään.

Keräyksen kautta olemme pieneltä osaltamme mukana perinteisen joulun sanoman viemisessä sitä oikeasti tarvitseville.

Toivotamme Hyvää Joulua ja Heleää Uutta Vuotta 2019 kaikille Environ-ammattilaisille ja Environ-käyttäjille!

Environin tuotteet saavat käyttäjien lisäksi kiitosta myös alan ammattilaisilta.

Tuoreimpina huomionosoituksina ovat Eeva-lehden (Marraskuu 2018) toimituksen valinta vuoden kasvovedeksi ja Aesthetic Everything® (maailman laajin kauneusalan ammattilaisten verkosto) tunnustus USA:ssa (Lokakuu 2018) .

Eeva-lehden valinta vuoden kasvovedeksi: Tuotteena Environ Multi-Bioactive Mela-Prep Lotion. “Kasvovesi sisältää melaniinin tuotantoa sääteleviä ainesosia. Tasoittaa epätasaista ihonväriä, jos käytetään yhdessä sarjan A- ja C-vitamiinivoiteiden kanssa. Sopii pigmenttiläiskistä ja epätasaisesta ihonväristä kärsivälle”.

Aesthetic Everything® Awards -kilpailussa Environ yhtiönä huomioitiin sarjassa “Top Medical Skin Care” company.