Nämä videot ovat pieni kurkistus Environ-maailmaan. Todellinen matka elinikäisesti kauniiseen ihoon alkaa, kun varaat ajan Environ-ammattilaiselle. Kaunista matkaa!

Fokuksessa lisää runsautta

Environ 3DSynergé Filler Cream vapauttaa ihon runsauden koko potentiaalin. Ainutlaatuisen buusterivoiteen koostumus perustuu kahdesta täyteainemenetelmästä inspiraationsa saaneeseen hydro-lipidi-mekanismiin. 

Cool Peel -kuorinnat

Environ Cool peel -kuorinnat ovat ihonhoidon ammattilaisten poikkeuksellisen tehokas työväline, joiden tuloksena syntyy terve ja kaunis iho.

DF-teknologia-laitehoidot

Sonoforeesiin ja iontoforeesiin perustuvat DF-laitehoidot imeyttävät Environ-ihonhoidon vaikuttavat aineet syvälle ihon sisään. Tämä lisää Environ-hoitojen tehoa ja tuloksia entisestään. 

Vähemmän. Enemmän. Useammin.

RAD Shield® Mineral Sunscreen on paitsi tehokas niin turvallinen aurinkovoide, joka heijastaa auringon UVA-, UVB- ja infrapunasäteitä pois ihosta. Fysikaaliset filtterit vähentävät ihon kemikaalikuormaa lisäten sen kauneutta ja hyvinvointia. Vahvat antioksidantit neutraloivat UV- ja IR-säteiden haittoja ihossa. 

Ilmassa leijuu uhka - Comfort+ suojaa.

Suomalaiset ovat tottuneet pitämään saasteita maailman metropolien ongelmana, mutta ne ovat täyttä totta myös meillä. Environin uudet Comfort+ Anti Pollution naamio ja suihke antavat iholle suojan ilmassa leijuvia uhkatekijöitä vastaan. 

Tieteen muovaamaa kiinteyttä koko keholle

Body EssentiA® Contouring Cream on innovatiivinen uutuusvoide, joka muokkaa kehon ääriviivoja 3-ulotteisesti kaikista suunnista. Se on monipuolinen ratkaisu niin leuan, käsivarsien, vatsan, reisien, pakaroiden kuin polvien alueiden hoitoon, ja sen ytimen muodostaa TRI-COMPLEX-aktiiviaineet ja tarkoin valitut hoitavat vitamiinit.

Dr. Des: Pioneeri ja edelleen paras

Environin perustaja ja tieteellinen johtaja on kosmeettisen mikroneulauksen maailmanlaajuinen isä. 

Environ osaa mikroneulauksen

Environ mikroneulausvälineiden laatu, turvallisuus ja teho ovat parhaita koko maailmassa. 

Cosmetic Roll-CIT®: kasvojen laajoille alueille

Helppo, turvallinen ja nopea Cosmetic Roll-CIT® -käsittely tehostaa kosmetiikan imeytymistä jopa 100-kertaisesti. 

Cosmetic Focus-CIT®: silmien ja huulten ympärille

Leimasimen mallinen Cosmetic Focus-CIT® on suunniteltu silmän- ja huultenympärysten pienten alueiden neulaukseen.

Malachite-NP Complex Seriénce™ Night Serum: Koe tieteen tuella levännyt iho

Seriénce™ on stressi-iholle suunnattu yöseerumi, joka lievittää  tulehduksellisuutta ja stressihormonien vaikutusta ihossa, vahvistaa ihosolujen immuniteettia ja ihon rakennetta sekä laukaisee kasvojen pienten ilmelihasten jännitystä. Lopputulos on levänneen ja stressittömän näköinen iho.