Sinustako Environ-ammattilainen?

Poikkeuksellisen selkeiden hoitotulosten vuoksi jo parisataa suomalaista ihonhoidon ammattilaista on valinnut sarjakseen Environin. Haluatko kanssamme menestyksen portaille – ota meihin yhteyttä.

Tieteellisesti perusteltu menetelmä

Environ® on ihon A-vitamiinitasapainon palauttava tieteellisesti perusteltu hoitomenetelmä, johon kuuluvat portaittain tehostuvat A-vitamiinituotteet ja niiden imeytymistä tehostavat hoitolahoidot. Environ-tuotteissa ja -hoidoissa käytetään vain korkealuokkaista A-vitamiinia ja muita tehokkaita aktiiviaineita, joiden aktiivisuus, puhtaus ja säilyvyys on puolueettomasti osoitettu.

Todellisia tuloksia

Environ-hoidon tehosta ihon kunnon parantamisessa on kliinisiin testeihin perustuvaa kiistatonta näyttöä. Iho vastaa voimistuvaan A-vitamiinisiedätykseen muuttumalla paksummaksi, joustavammaksi, sileämmäksi, kirkkaammaksi ja tasaisemman väriseksi. On näyttöä, että pitkällä tähtäimellä Environ uudistaa ihoa jopa yhtä tehokkaasti kuin voimakkaat esteettiset hoidot.

Poikkeuksellinen sitoutuminen

Ihossa selvästi nähtävien muutosten vuoksi asiakkaat sitoutuvat Environiin vahvasti. Tämä näkyy Environ-hoitoloiden liiketoiminnan kannattavuudessa. Myös 94 % suomalaisista Environ-kosmetologeista käyttää Environia oman ihonsa hoitamiseen.

Vain ammattilaisilta, ei verkosta

Environ-menetelmää saavat käyttää vain Environ-koulutuksen saaneet kosmetologit, sairaanhoitajat ja lääkärit. Environ-tuotteita ei voi ostaa verkosta, tavarataloista, apteekeista eikä taxfreestä. Environ on hoitola- ja kotihoidon kokonaisuus, missä A-vitamiinin perehtyneet ammattilaiset vastaavat asiakkaan ihon yksilöllisestä hoidosta, oikeista tuotevalinnoista ja jatkuvasti paranevista tuloksista.

A-vitamiini-ihonhoidon pioneeri

Environin on kehittänyt eteläafrikkalainen plastiikkakirurgi Dr. Des Ferdandes. Fernandes alkoi tutkia A-vitamiinin vaikutusta ihon terveyteen 70-luvulla ja on nykyään yksi maailman johtavista A-vitamiiniasiantuntijoista. Fernandes tunnetaan myös tieteellisesti perusteltujen mikroneulaus- ja sonoforeesi-ihonhoitomenetelmien kehittäjänä.