COMPLETE ANTI-POLLUTION SPRITZ 50 ML

Anti-Pollution Spritz on rikastettu yhdistelmällä tehokkaita ainesosia, jotka auttavat muodostamaan ihon pinnalle suojan ihon terveyttä ja hyvinvointia uhkaavia ympäristön haitallisia stressitekijöitä vastaan. Tuoksuton suihke jättää iholle viileän ja suojatun tunteen saaden ihon näyttämään terveemmältä ja rauhallisemmalta.

TUOTEOSASTO AVAINSANAT TUOTTEELLE , , ,
Description

Vaikuttavat aineet:          

  • Ascorbyl Glucoside – C-vitamiini
  • Water + Seawater + Glycerin + Laminaria Digitata Extract (Brown Algae) + Chlorella Vulgaris (Green Micro Algae) Extract + Saccharide Isomerate – Actibiome®
  • Water (and) Glycerin + Inula Helenium (Elecampane) Extract – IBR UrbioTect®
  • Biosaccharide Gum-4 + 1,2-Hexanediol – Pollustop®
  • Lepidium Sativum (Garden Cress) Sprout Extract + Glycerin + Lecithin – Detoxophane®
  • Niacinamide – B3-vitamiini

Käyttökohde: Anti-Pollution Spritziä voidaan käyttää päivän aikana, kun iho tuntuu hauraalta ja herkältä altistuttuaan vahingollisille vapaille radikaaleille (ilmansaasteille, tupakoinnille, stressille, lämpötilan vaihteluille, jne.). Se on erityisesti suunniteltu kaupunkiolosuhteisiin estämään oksidatiivista stressiä.

Käyttöohje: Anti-Pollution Spritz voidaan ottaa käyttöön millä tahansa A-vitamiinitasolla. Esipuhdistuksen, pesun ja kasvoveden jälkeen levitä käyttämäsi A-vitamiinivoide. Lisää aurinkosuoja- ja/tai meikkivoide. Pidä silmät kiinni ja suihkuta Spritziä tasaisesti koko kasvoille, kaulalle ja dekolteelle aamulla ja tarvittaessa päivän aikana.

Pakkaus: 50 ml valolta ja ilmalta suojaava pumppupullo.
Käyttöaika: Käytettävä 10-12 viikon kuluessa avaamisesta.