fbpx

Osallistu vartalon kotihoidon tehotrion arvontaan!

Kesän kunniaksi järjestämme arvonnan, jossa jaamme kolmelle voittajalle kullekin vartalon tehohoitopaketin (tuotepaketin suositushinta 182,40€).

Arvonta suoritetaan 30.6.2022 ja voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti.

Esittelyssä Environin vartalonhoidon tehotrio

Environin Derma-Lac® Lotion sisältää valikoiman tehokkaita avainainesosia: sekoituksen AHA-happoja ja glyseriiniä, jotka auttavat elvyttämään sameaa ja epätasaista ihoa.

 

Body EssentiA® Body Oil on kevyt ja hienojakoinen A-vitamiinilla, jojobaöljyllä ja välttämättömillä antioksidanteilla rikastettu öljy, joka jättää ihosi ravituksi, pehmeäksi, kirkkaaksi ja terveennäköiseksi.

 

Environin Body EssentiA® Contouring Cream on tieteenmuovaama voimanlähde, joka vapauttaa kolmen ulottuvuuden muotoiluvaikutukset. Sileytä, kiinteytä ja muotoile uudelleen kuoppaista, löysää ja epätasaista ihoa.

Environin Derma-Lac® Lotion sisältää valikoiman tehokkaita avainainesosia: sekoituksen AHA-happoja ja glyseriiniä, jotka auttavat elvyttämään sameaa ja epätasaista ihoa. Body EssentiA® Body Oil on kevyt ja hienojakoinen A-vitamiinilla, jojobaöljyllä ja välttämättömillä antioksidanteilla rikastettu öljy, joka jättää ihosi ravituksi, pehmeäksi, kirkkaaksi ja terveennäköiseksi. Environin Body EssentiA® Contouring Cream on tieteenmuovaama voimanlähde, joka vapauttaa kolmen ulottuvuuden muotoiluvaikutukset. Sileytä, kiinteytä ja muotoile uudelleen kuoppaista, löysää ja epätasaista ihoa.

Osallistu arvontaan!

Hoitoloidemme sijainnit